WINTEQ-ERISTYS

Johdanto

Viime vuosina on tapahtunut merkittävää lisäystä rakenteellisten vaurioiden tapauksissa, joiden taustalla on ollut tiivistyneen veden kertyminen rakennusten ulkokuoren ja ikkunoiden, ikkunaelementtien ja ovien väliin. Laajamittainen Winteq-eristysjärjestelmä on suunniteltu ehkäisemään tällaiset vauriot.

Miten tehdä tiivistystyöt EN-vaatimusten mukaisesti?

Miksi nämä kolmen tason toiminnat ovat niin tärkeitä?

Asunnoissa ja liiketiloissa on monia kosteuden lähteitä. Kolmehenkinen perhe laskee n. 6-12 litraa vettä ympäröivään ilmaan päivittäin. Epäedullisissa olosuhteissa (riittämätön ilmanvaihto, alhaiset pintalämpötilat) tämä voi johtaa kosteuden tiivistymiseen ja jopa homekasvustojen muodostumiseen.

Ratkaisu

WINTeQ täyttä nämä vaatimukset sen optimoidun rakenteellisen tuotejärjestelmän ansiosta. Samalla kun sauma on tiivistetty estämään tuulen ja sateen tunkeutuminen ulkopuolelta, vesihöyryä läpäisevät materiaalit kuten WINTeQ Foil Exterior ja WINTeQ Compressed Tapes laskevat vesihöyryn rakennuksen sisältä ulospäin. Makroflex PU-saumaeriste takaa korkean tason lämpö- ja äänieristyksen. Järjestelmää täydentää höyrytiivis tiivistyskerros, joka merkittävällä tavalla vähentää kosteuden tunkeutumista sisätiloista saumoihin.